Varför skall jag gå på en konferens?

Varför skall man gå på en konferens?

Det egentligen möten för alla typer av syften.  Den som går på många möten lär sig hantera dem och dra nytta av dem. Säljmöten är en typ av möten som kan vara svåra att hantera. Det finns inget som heter ” ett förutsättningslöst möte” som är ett uttryck som många säljare använder sig utav.  Alla normala personer har en agenda.

Detsamma gäller på en konferens. Man utbyter information. Det gör konferenser meningsfulla för alla deltagare.  Att samtala har människor gjort sedan urminnes tider.  Ta vara på din nästa konferens. Lär dig och lär ut.

Dags-konferenser har blivit allt mer populära i Sverige. De är kostnadseffektiva och du kan ha dem i ditt närområde. Vem vill inte lära sig något nytt på en vanlig arbetsdag? Dagen efter kan du vara tillbaka på jobbet med en ny erfarenhet.

TimeToMeet är ett spännande nytt företag som lanserade sin tjänst hösten 2016. Företaget listar och rangordnar konferensrum och möteslokaler i Sveriges största städer. De erbjuder direktbokningar och jämnför kvalité och priser. Du kan exempelvis titta på vilken utrustning som ingår när du hyr en lokal.  De har hemsidan www.timetomeet.se.  Du kan se alla lokaler de har i stockholm på  https://timetomeet.se/venues/stockholm/. Du får din bekräftelse direkt på mailen inom några minuter och det fungerar hur smidigt som helst.

Rekommenderas varmt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *