Konferensrum Göteborg

Göteborg är en av Sveriges största städer och således också en av de största städerna för konferenser. Det finns ett flertal stora arrangörer av konferenser och många bokningsbolag. De riktigt stora konferenserna hålls på Svenska mässan när Liseberg och Gothiw Towers. Utöver det finns också en stor mässhall på Quality Hotel 11 som ligger på Hisingen.

En stor tradition av evenemang och mässor gör att det finns en stor kompetens i staden för ert arrangemang vilket också gör att det är stora chanser till en lyckad konferens.

Om ni ska på en konferens på Svenska mässan rekomenderas att ni bokar boendet nära för en effektiv konferens. Om ni istället letar efter konferensrum för en dagkonferens finns det en upp sjö av alternativ att välja bland. Bestäm er först för vilket områden i Göteborg som är aktuellt. Ett skönt område fför detta är Vasastan där det finns många trevlig restuaranger för tiden efter konferensen och dessutom är det väldigt centralt men betydligt lugnare än runt avenyn trots att det bara är ett stenkast bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *