En dag i haga

Göteborg har många fina områden men en delad favorit är nog Haga. In på en bil fri gågata hittar du det bästa av alla världar. Här finns shopping, skolor, spaanläggning och även de mest fantastiska caféer och restauranger. Ta till exempel Husaren som är känd för att göra gigantiska kanelbullar.  Haga är en del av Göteborg som har behållit det äldre, charmiga utseendet av forna Göteborg. Med äldre byggnader och en blandning av kullerstensgator och parker får Haga en idyllisk utstrålning som många stadsbor strävar efter i sin vardag.

Shoppingen i haga: Vare sig du gillar märkeskläder, retroprylar, inredning eller bohemisk yoga- och hälsoprylar så har Haga det. Det samma gäller restauranger, Haga har något för alla men haga är den stadsdel av Göteborg där du hittar flest Vego- och Vegetarian alternativ, både affärsmässigt och matställen. Ett  populärt exempel är En deli haga som bjuder på baljväxter, grönska och frukt. Ett annat nyttigt alternativ som många inte vet om är att SPA anläggningen och gymmet ‘Haga badet‘ serverar ett sundare alternativ både som frukost, lunch, middag och som take away.

Några trevliga affärer att besöka när du ändå är i Haga är Haga HemHaga InteriörHattar GöteborgIndigoMarket 29Olivolja etc  med mer. Vill du se mer om Haga utbudet så kan du klicka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *